Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden en commissieleden. Lijkt het jou leuk om je in te zetten voor dé jongerenvereniging in de fysiotherapie? Kijk dan op http://dutchypa.nl/vacatures/ of neem vrijblijvend contact met ons op.

Een bestuurstaak kost enkele uren per week, maar is flexibel in te delen. Je helpt om de YPA verder te laten groeien, weet contact te leggen met andere partners in het vakgebied en wilt veel ervaring opdoen in bestuurstaken. Enthousiasme en ambitie zijn woorden die bij je passen.

Heb je geen tijd om je als bestuurslid in te zetten, maar wil je wel graag iets betekenen? Dan is het zijn van commissielid mogelijk iets voor jou. We kunnen op veel vlakken hulp gebruiken, of het nu gaat om het organiseren van evenementen of het bijhouden van social media. Het kan iets kleins zijn of iets groot; vele handen maken licht werk. Het leuke van het zijn van commissielid is dat je in contact komt met veel andere jonge enthousiaste fysiotherapeuten.

Lijkt het je wat? Neem dan contact op. Met elkaar maken we de YPA tot de meest inspirerende plek voor jonge fysio’s!