Onze evenementen

De YPA heeft drie belangrijke pijlers; toekomst, verbinden en versterken. Onze evenementen passen dan ook binnen (een van) deze pijlers.

Aankomende evenementen

Aanmelden

Aanmelden (indien nodig) kan via het aanmeldingsformulier bij het desbetreffende evenement. Heb je een vraag, neem dan gerust contact met ons op.

De YPA organiseert activiteiten in de vorm van netwerkborrels, sociaal-sportieve evenementen en masterclasses. Het biedt mogelijkheden om op dynamische en laagdrempelige wijze je netwerk uit breiden, je kennis te vergroten en je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk verder te ontwikkelen als zorgprofessional.

Eerdere evenementen

VACATURE: VOORZITTER

Vacature omschrijving Ben je jonger dan 36 jaar, kritisch, flexibel, ambitieus en heb je een visie op de toekomst van de fysiotherapie? Dan is een bestuursfunctie bij de Young Physiotherapist Association iets voor jou. De YPA is op zoek naar ambitieuze mensen die...

Lees meer

Vacatures

Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden en commissieleden. Lijkt het jou leuk om je in te zetten voor dé jongerenvereniging in de fysiotherapie? Kijk dan op http://dutchypa.nl/vacatures/ of neem vrijblijvend contact met ons op. Een bestuurstaak kost enkele uren per...

Lees meer

Locatie

YOUNG PHYSIOTHERAPIST ASSOCIATION

Adres gegevens

{ Hier komt nog een interactieve kaart }

Contact

Heeft u een vraag, vertel het ons

Vul onderstaand formulier in om een mail te versturen